App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws RKZVC degradeert uit de Vierde divisie

RKZVC degradeert uit de Vierde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na vijf seizoenen op landelijk niveau is RKZVC gedegradeerd uit de Vierde divisie. De club uit Zieuwent verloor in eigen huis met 0-5 van Halsteren en keert daarmee volgend seizoen terug in de eerste klasse van district Oost.

Na het kampioenschap van de Hoofdklasse in 2018 speelde de club uit de Achterhoek vijf seizoenen in de Hoofdklasse/Vierde divisie met de vierde plaats in 2019 en de vijfde plaats in 2020 als hoogtepunten in de clubhistorie. Dit seizoen was degradatie onvermijdelijk, met tien punten na 26 wedstrijden is het team van trainer Arjen Nijman de hekkensluiter van de Vierde divisie B. Op Sportpark De Greune Weide werd nog wel van EVV en Unitas’30 gewonnen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |