Home Arnhem Kampioen SC Rheden direct terug naar Derde klasse

Kampioen SC Rheden direct terug naar Derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SC Rheden is na een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Loenermark kampioen geworden van de vierde klasse F. Het ongenaakbare SC Rheden keert daarmee binnen een jaar na de degradatie weer terug in de derde klasse. De titel van het team van trainer John Farkas is bovendien het eerste kampioenschap in de prille clubgeschiedenis van de Rhedense fusieclub. 

De goed bezochte kampioenswedstrijd van SC Rheden op Sportpark Lonapark tegen eerste achtervolger Loenermark zal niet de geschiedenis ingaan als een legendarische wedstrijd. De thuisclub moest door een rode kaart van doelman Matthew Blom al voor rust met tien man verder. Kai Dorland bracht de bezoekers uit Rheden al snel in de tweede helft op voorsprong, waarna Loenermark een kwartier voor tijd via Bjorn Modderkolk op gelijke hoogte kwam: 1-1.

SC Rheden heeft met nog twee wedstrijden op het programma een voorsprong van negen punten op Loenermark, won dertien van de zestien competitieduels, scoorde de meeste doelpunten en incasseerde de minste tegentreffers.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |