App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sterkhouder vertrekt bij N.I.V.O.-Sparta

Sterkhouder vertrekt bij N.I.V.O.-Sparta

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Centrale verdediger Kevin Nikolov is bezig aan zijn laatste maanden bij N.I.V.O.-Sparta. De 25-jarige sterkhouder vertrekt na dit seizoen naar Derde divisieclub Unitas in Gorinchem. Nikolov is bezig aan zijn tweede periode in Zaltbommel en kwam in 2019 na een avontuur bij RKC Waalwijk en FC den Bosch terug bij eersteklasser N.I.V.O.-Sparta.

Verder zullen ook Mark van der Heijden (stopt), Wessel Heijman (studie in Italië), Bart Goesten (Jan van Arckel), Dennis van Meurs (OJC Rosmalen) en Appie Tan (nog onbekend) na dit seizoen vertrekken bij de nummer elf uit de eerste klasse D.

Daartegenover staat de komst van Rob Goesten (Roda Boys), Jay Verstappen (Real Lunet), Sam van Doremalen (WNC), Said Ali Hussein (Emplina) en Mo Nikbahkt.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |