App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Veensche Boys strikt ervaren centrale verdediger

Veensche Boys strikt ervaren centrale verdediger

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Centrale verdediger Mauro Peters speelt volgend seizoen bij Veensche Boys. De 28-jarige Peters maakt net als Nassim Barkoki de overstap van eersteklasser Roda’46 naar de ambitieuze tweedeklasser uit Nijkerkerveen die volgend seizoen bovendien deelneemt aan de voorronde van het landelijke KNVB Beker toernooi.

Peters voetbalde in het verleden onder meer voor DOVO, Sparta Nijkerk en NSC Nijkerk. Op de website van zijn nieuwe vereniging geeft de verdediger een korte reactie: “Ik denk dat we in het volgende seizoen een hartstikke mooi elftal hebben die om de prijzen moet gaan meedoen. Het lijkt me mooi om daar deel van te mogen maken. Bovendien ken ik veel spelers. Het is een mooi plaatje om naar uit te kijken.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |