App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle middenvelder naar Rood Wit

Talentvolle middenvelder naar Rood Wit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Loek de Bever speelt volgend seizoen bij de Groesbeekse derdeklasser Rood Wit. De 17-jarige middenvelder doorliep de hele jeugdopleiding van Union Malden en gaat op Sportpark Rood-Wit zijn entree in het seniorenvoetbal maken. De Bever is een rechtsbenige middenvelder.

Dankzij vier overwinningen in de laatste vijf wedstrijden is Rood Wit opgeklommen naar de middenmoot van de derde klasse C. In de strijd om handhaving in de derde klasse volgt zondag in Nijmegen een cruciale ontmoeting tegen concurrent Blauw Wit.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |