Home Laatste Nieuws Noodgedwongen vertrek Johan Jansen bij Sparta Nijkerk

Noodgedwongen vertrek Johan Jansen bij Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Johan Jansen heeft zijn laatste duel voor Sparta Nijkerk gekeept meldt De Barneveldse Krant. Ondanks een overeenkomst tot de zomer van 2024 bij de Derde divisieclub uit Nijkerk moet de 34-jarige doelman vanwege een elleboogblessure noodgedwongen een stap terug doen.

De ervaren doelman met een verleden bij Terschuurse Boys, SDV Barneveld, NAC, Almere City en GVVV maakte in 2022 de overstap naar Sparta Nijkerk en keepte eind februari in Rijssen tegen Excelsior’31 zijn laatste wedstrijd. Jansen twijfelt nog of en op welke wijze hij zijn voetballoopbaan zal vervolgen.

De andere keepers van Sparta Nijkerk zullen aan het einde van dit seizoen ook vertrekken: Wouter Beukers naar Eemdijk en Thomas van ’t Land naar NSC Nijkerk. Sparta Nijkerk heeft voor volgend seizoen met Sem van Steenis (FC Breukelen) en Douwe Knevel (VV Hoogland) twee talentvolle doelmannen aangetrokken.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |