Home Laatste Nieuws Middenvelder keert terug bij Germania

Middenvelder keert terug bij Germania

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een uitstapje van een seizoen in het zaterdagteam van De Treffers keert Colin Leenders volgend seizoen weer terug bij Germania. Leenders is een 21-jarige middenvelder die de hele jeugdopleiding van De Treffers doorliep om in 2020 naar Germania te verhuizen. Daar speelde de aanvallende middenvelder twee seizoenen om deze voetbaljaargang onderdeel te zijn van het eerste zaterdagteam van De Treffers dat om het kampioenschap in de vierde klasse A strijdt.

Germania is als de nummer drie van de vierde klasse E nog in de race om een nacompetitieticket. De zondag vierdeklasser uit Groesbeek is bijzonder actief op de transfermarkt, eerder werden onder meer Tyrone van den Broeke (Achilles’29), Luuk Reijnen (De Treffers), Dylan Siroen (v.v. Gassel), Jorick Roelofs (Achilles’29), Damian Schreurs (VV Heijen), Jesse van Gerwen (Achilles’29), Wesley Kersten (Leones) en Bart Janssen (lager team) vastgelegd.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |