Home Laatste Nieuws Doelman SDC Putten heeft nieuwe club gevonden

Doelman SDC Putten heeft nieuwe club gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat eind december al bekend werd dat doelman Joar Terpstra aan het einde van dit seizoen zou vertrekken bij SDC Putten is inmiddels ook zijn nieuwe vereniging bekend. De 22-jarige keeper uit Kampen gaat in Groningen studeren en daar voetballen bij eersteklasser CVV Oranje Nassau. Terpstra is bezig aan zijn tweede seizoen in Putten en verloor zijn basisplaats aan Thodorie Velanas.

Op de website van zijn nieuwe club geeft Terpstra een toelichting:

“Vanwege mijn aanstaande studie zocht ik een club in Groningen of daar dichtbij. De eerste gesprekken met de trainer en technische commissie over de speelstijl en ambitie van de club waren direct positief en gaven mij een goed gevoel. Daarnaast kon ik de sfeer proeven in de kleedkamer en die was ook prettig. Doordat ik van plan ben in Groningen te gaan wonen, vind ik het fijn om weer op de fiets naar de club te kunnen gaan na twee jaar de afstand Kampen-Putten afgelegd te hebben. Ik kijk ernaar uit om komend jaar voor Oranje Nassau te gaan spelen.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |