App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5C: Elsweide weer koploper, NVC verrast Babberich

5C: Elsweide weer koploper, NVC verrast Babberich

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 2-6 overwinning op Eendracht Arnhem is Elsweide weer de lijstaanvoerder van de vijfde klasse C. Door de driepunter in het restant van de eerder gestaakte Arnhemse derby staat de roodblauwe formatie van trainer Harun Koprulu met een voorsprong van twee punten op concurrent Ajax B weer aan kop.

SV Gelders Eiland won de thuiswedstrijd tegen het gehavende RVW met 5-1, mede dankzij twee doelpunten van Tom Jansen. NVC was op Sportpark De Hoek in Netterden verrassend met 1-0 te sterk voor SV Babberich. Door de winnende goal van NVC-aanvoerder Mark Romer kwam er een einde aan de zegereeks van Babberich van zes achtereenvolgende overwinningen.

Stand aan kop in 5C:
1. Elsweide 19.47
2. Ajax B 19.45
3. Babberich 20.35
4. Gelders Eiland 18.34
5. RKPSC 19.33
6. SDZZ 17.31
7. SVGG 20.31
8. NVC 18.22

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |