Home Achterhoek Twee versterkingen voor AZSV

Twee versterkingen voor AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AZSV heeft zich volgens De Gelderlander voor volgend seizoen met Mirko Zwiers en Roel Gebbinck versterkt. Eerder werd al bekend dat spits Benjamin Roters van FC Zutphen volgend seizoen bij de Vierde divisieclub uit Aalten gaat spelen.

Mirko Zwiers is een 31-jarige centrale verdediger die sinds dit seizoen bij Derde divisieclub Staphorst speelt. Zwiers voetbalde in het verleden in de jeugdopleiding van FC Twente en verder  bij onder meer Quick’20, SVZW en Excelsior’31.

Roel Gebbinck speelt al sinds 2017 bij Vierde divisieclub SC Silvolde, de 28-jarige aanvallende middenvelder moest op zoek naar een nieuwe club nadat Silvolde besloot te stoppen op divisieniveau. In het verleden kwam Gebbinck uit voor Ulftse Boys.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |