Home Arnhem Nieuwe assistent-trainer voor DTS Ede

Nieuwe assistent-trainer voor DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat net bekend was geworden dat Jan-Jaap van der Poel aan het einde van het seizoen na twee jaar stopt als assistent-trainer van DTS Ede heeft de eersteklasser uit Ede met Marco van Rooijen voor volgend seizoen een nieuwe assistent voor hoofdtrainer Arnold Brehler vastgelegd.

De 36-jarige Marco van Rooijen voetbalde in het verleden onder meer voor Saestum, SDC Putten, GVVV, Spakenburg, Sparta Nijkerk, Bennekom, DOVO, WAVV en Otterlo en stopt eind 2022 na een slepende knieblessure als voetballer. Van Rooijen is in het bezit van het UEFA-B diploma.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |