Home Achterhoek Multifunctioneel talent naar DUNO

Multifunctioneel talent naar DUNO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Robert Wonnink

Ryan Baart maakt in de zomer de overstap naar DUNO. De 19-jarige inwoner van Angerlo speelde acht seizoenen in de jeugdopleiding van De Graafschap en voetbalt momenteel in de hoofdmacht van Angerlo Vooruit. Vorig seizoen zou de zoon van voormalige doelman Rein Baart naar MASV gaan maar ketste de overgang uiteindelijk af.

Baart speelt bij Angerlo Vooruit als centrale verdediger maar kan ook op het middenveld en als rechtsback uit de voeten. Eersteklasser DUNO heeft met de komst van Baart inmiddels zeventien spelers voor volgend seizoen vastgelegd.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |