App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder van Silvolde kiest voor DZC’68

Middenvelder van Silvolde kiest voor DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Max Tomboer speelt volgend seizoen bij eersteklasser DZC’68. De 26-jarige middenvelder speelt nu nog bij Sportclub Silvolde en komt met Rob Haveman bij zijn nieuwe club zijn huidige trainer weer tegen.

Tomboer speelde in het verleden bij DZSV/FC Dinxperlo en maakte in 2020 de overstap naar de divisieclub uit Silvolde. Omdat de zwart-witte formatie uit de Achterhoek na dit seizoen stopt met prestatievoetbal op hoog niveau ging Tomboek op zoek naar een nieuwe club. Op het Instagram-account van DZC’68 laat de middenvelder weten al twee keer in gesprek te zijn geweest met de geelblauwe formatie uit Doetinchem en dat hij nu voor de randvoorwaarden, het toekomstperspectief en ambities voor DZC’68 heeft gekozen. Daarnaast kent Tomboer assistent-trainer Bas van Londen uit de gezamenlijke periode in Dinxperlo en enkele selectiespelers al.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |