Home Laatste Nieuws Achilles’29 versterkt zich met oud-prof

Achilles’29 versterkt zich met oud-prof

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dennis Janssen speelt volgend seizoen bij Achilles’29. De 30-jarige middenvelder uit Ooij is bezig aan zijn tweede en laatste seizoen bij UDI’19, de hekkensluiter van de Derde divisie zondag.

Janssen maakte van amateurclub SVO’68 de overstap naar de jeugdopleiding van NEC/ FC Oss. Uiteindelijk kwam Janssen tot 215 wedstrijden voor TOP Oss als rechtsback of middenvelder waarin de zoon van NEC-legende Frans Janssen tot 10 doelpunten kwam. In 2019 ging Janssen zich op zijn maatschappelijke carrière richten in combinatie met het voetballen op Tweede divisieniveau bij De Treffers. In 2021 begon Janssen in Uden bij UDI’19 om zich volgend seizoen bij Achilles’29 te melden.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |