App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel kan zaterdag al kampioen worden

VV Scherpenzeel kan zaterdag al kampioen worden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel kan zaterdag al kampioen worden van de zuidelijke eerste klasse D. Het team van trainer Koen Janssen moet zelf de lastige uitwedstrijd in Dordrecht van Oranje Wit winnen en de enige overgebleven concurrent LRC Leerdam moet dan in Zaltbommel verliezen van NIVO-Sparta.

Mochten beide ploegen geen puntenverlies lijden, blijft het verschil zeven verliespunten en bestaat er een mogelijkheid dat Scherpenzeel op 29 april kampioen wordt wanneer het zelf geen competitiewedstrijd speelt en LRC het in Leerdam opneemt tegen subtopper DZC’68. Scherpenzeel speelt die zaterdag pas om 17:00 in Purmerend in de halve finale van de districtsbeker tegen Purmersteijn en kan in de warming-up dan dus mogelijk ineens een kampioensbericht ontvangen.

In het meest waarschijnlijke scenario wordt Scherpenzeel op 13 mei op het eigen Sportpark kampioen met een resultaat tegen DTS Ede of bij puntenverlies van LRC Leerdam in Dordrecht tegen Oranje Wit.

Mocht Scherpenzeel in de wedstrijden tot en met 13 mei meer punten verspelen dan LRC Leerdam wordt het nog spannend en krijgt de competitie op zaterdag 20 mei in Leerdam een geweldig affiche met de ontmoeting tussen de twee titelkandidaten. Op de laatste speeldag speelt Scherpenzeel thuis tegen SVW en voetbalt LRC in Ede tegen DTS.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |