App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Pittige degradatieregeling zondag derde klasse (overzicht)

Pittige degradatieregeling zondag derde klasse (overzicht)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Langzamerhand nadert de eindfase van de competitie en neemt de spanning onderin toe. Gezien de verscherpte degradatieregeling vallen er bij de zondag derdeklassers harde klappen. De nummers 12, 13 en 14 degraderen rechtstreeks en de nummers 9, 10 en 11 komen in de pittige  nacompetitie terecht.

Hieronder een overzicht van de clubs die in district Oost op basis van de huidige tussenstand rechtstreeks degraderen of in de nacompetitie terecht komen. De nacompetitie kun je overigens ook beter ontlopen: in totaal spelen er 33 clubs voor 5 plaatsen in de derde klasse. Mogelijk wordt deze verdeling nog iets beter door de overstap van zondagclubs naar de zaterdag.

Rechtstreekse degradanten:
3A: Luctor et Emergo, VC Fleringen, SV TVO
3B: VV Gendringen, Pax, VV Doetinchem
3C: DSZ, FC Jeugd, HAVO
3D: Albatross, ABS, Turkse Kracht

Nacompetitie:
3A: SV Vasse, VOGIDO, Saasveldia
3B: FC Dinxperlo, Concordia Wehl, HC’03
3C: Blauw Wit, Rood Wit, Angeren
3D: Overwetering, VV Holten, Warnsveldse Boys

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |