Home Laatste Nieuws Ervaren keeper keert terug bij DVS’33

Ervaren keeper keert terug bij DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Paul Eppink maakt na dit seizoen de overstap van VVOG naar DVS’33. De 31-jarige keeper speelde tussen 2011 en 2019 al acht seizoenen voor de geelzwarte formatie uit Ermelo en kwam in die periode tot 118 wedstrijden voor DVS’33. Bij de Derde divisieclub uit Ermelo gaat Eppink in principe in het tweede elftal keepen en een ondersteunende rol vervullen voor de overige keepers in de A-selectie.

DVS’33 neemt na dit seizoen afscheid van de keepers Daan Huiskamp en Piotr Gorczyca en van csv Apeldoorn komt doelman Dean Bredewolt naar Ermelo. De talentvolle keeper Rik van Nuenen maakt de overstap van het onder 23 elftal van DVS’33.

Op de website van DVS’33 geeft Edmund Mijnheer van de TC een toelichting op de constructie:  “Paul is een jongen van de club en wij hebben dan ook steeds contact gehouden de afgelopen jaren. Nu is het moment daar en kan Paul in een nieuwe rol terugkeren bij DVS. Met zijn ervaring kan hij daarin van waarde gaan zijn voor de overige keepers in een ondersteunde rol.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |