App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Clubicoon per direct uit technische staf vv Oeken

Clubicoon per direct uit technische staf vv Oeken

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wim Seesink is na goed overleg per direct gestopt als assistent-trainer bij het eerste elftal van derdeklasser vv Oeken. Erelid Seesink had al eerder een time-out van twee weken genomen nadat er onrust was ontstaan na het verlies van Oeken tegen ZZC’20 in de derde klasse E. Na het knappe gelijkspel van afgelopen zaterdag tegen Be Quick Zutphen staat Oeken op dit moment op nacompetitieplek tien. Colin de Rijk maakt het seizoen af als assistent-trainer van Harold Sneller.

Op de website van vv Oeken is onderstaand bericht te lezen:

Oeken erelid Wim Seesink stopt als assistent-trainer van vv Oeken 1. Na een door Wim gewenste time-out van twee wedstrijden is er afgelopen vrijdag in goed en gezamenlijk overleg besloten om een punt te zetten achter zijn imposante carrière.

De aanleiding van de time-out was een onrustige week na het verlies tegen ZZC. Wim die in zijn loopbaan wel vaker met dit bijltje heeft gehakt had al een tijdje in de gaten dat de visie van de technische staf niet 100% gedragen werd door de gehele spelersgroep. De onrust was voor Wim een reden om even afstand te nemen en de situatie te evalueren met hoofdtrainer Harold Sneller en bestuurslid voetbalzaken Bob Mulder.

Goede constructieve gesprekken binnen de spelersgroep hebben inmiddels weer rust en eenheid gebracht. Na het besluit van Wim heeft Colin de Rijk zich bereid gevonden om de functie van assistent tot het eind van het seizoen in te vullen.Wim zal op de achtergrond als sparringpartner actief blijven en kan (indien noodzakelijk) analyses maken van toekomstige na-competitie tegenstanders.

Het bestuur en de selectie zullen binnenkort een moment pakken om Wim te bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid. 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |