App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ASV Alexandria heeft al achttien spelers gestrikt voor rentree

ASV Alexandria heeft al achttien spelers gestrikt voor rentree

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

ASV Alexandria maakt komend seizoen met het eerste elftal een rentree in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. De club uit Apeldoorn kwam in het seizoen 2018/19 voor het laatst met het eerste elftal uit in de vijfde klasse van het zondagvoetbal.

De nieuwe trainer Stephan Quack heeft volgens berichtgeving in De Stentor inmiddels achttien spelers voor de selectie van volgend seizoen vastgelegd. Quack is momenteel trainer van vierdeklasser Apeldoornse Boys en in zijn kielzog komen de volgende tien spelers mee naar Sportpark Nagelpoel: Ömer Demirci, Franklin Roemeon, Mourad Kasrioui, Ismar Maglajlic, Noah Taribuka, Damian Verweij, Endy Martina, Yaser Harif, Diego Klein en Rachid Boughalab.

Van vierdeklasser DVV IJsselstreek uit Deventer komt Moreno Belt, van vierdeklasser ZVV’56 maakt Tyronne Martina de overstap. Piet Veltmeijer stapt over van het Amersfoortse HVC en vanuit PKC’83 uit Groningen komt Philip Bakker naar Apeldoorn. Said Alemi speelt op dit moment alleen nog in de zaal en vanuit het tweede elftal van Alexandria sluiten Gerrit van Engelen, Roelof Roossien en Pascal van Gerrevink aan bij de hoofdmacht.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |