App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weinig verrassingen in 5C, top drie wint

Weinig verrassingen in 5C, top drie wint

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Weinig verrassingen en nauwelijks grote overwinningen in de vijfde klasse C. Titelkandidaten Elsweide en Ajax B deden wat ze moesten doen, Babberich vervolgt de opmars en duur puntenverlies voor RKPSC en SVGG.

Met nog zes wedstrijden op het programma blijft Elsweide koploper met twee punten voorsprong op achtervolger Ajax B en een behoorlijk beter doelsaldo. De uitwedstrijd tegen hekkensluiter Dierense Boys werd met 0-2 een prooi voor Elsweide dankzij twee doelpunten van topscorer Mehmet Gökdemir. Ondanks veel kansen won Ajax B maar met 3-1 van SHE door goals van Hylke Keijzer, Tom Reusen en een benutte strafschop van Martin Rexwinkel.

In de strijd om de derde en vierde plaats deed SV Babberich goede zaken, mede dankzij een hattrick van Bjorn Schoenaker werd de uitwedstrijd tegen Eendracht Arnhem met 2-4 gewonnen, de zesde achtereenvolgende zege voor de ploeg van trainer Albert Kemperman. RKPSC verloor in Pannerden twee dure punten door met 2-2 gelijk te spelen tegen middenmoter NVC Netterden, in de laatste tien minuten verspeelde de thuisclub een 2-0 voorsprong. Ondanks een enorm veldoverwicht won Gelders Eiland in Azewijn maar met 0-1 van Den Dam, illustratief voor het gebrek aan scorend vermogen was dat de winnende goal een eigen doelpunt was. RVW won voor de tweede achtereenvolgende keer een thuiswedstrijd, in Renkum werd knap met 5-1 van SVGG gewonnen.

Stand aan kop:
1. Elsweide 18.44
2. Ajax B 18.42
3. SV Babberich 19.35
4. RKPSC 19.33
5. Gelders Eiland 17.31
6. SDZZ 17.31
7. SVGG 19.31

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |