Home Laatste Nieuws Talentvolle linkspoot naar VVOG

Talentvolle linkspoot naar VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eliam Mbinga speelt volgend seizoen bij VVOG, de 20-jarige multifunctionele linksbuiten speelt dit seizoen bij Alcides en gaat volgend seizoen in Harderwijk samen met zijn broer Elikia Mbinga spelen. Mbinga speelde in het verleden bij CSV’28, Be Quick’28 en voetbalt dit seizoen voor het eerst bij de Vierde divisieclub uit Meppel.

Op de clubwebsite reageert Eliam Mbinga op zijn keuze voor VVOG: “Ik heb van Elikia al veel positieve verhalen gehoord en heb ook zelf al een paar wedstrijden gekeken. VVOG heeft een mooie accommodatie en heeft alles goed geregeld. Ik kijk er ook naar uit om samen met Elikia te voetballen en energie en power aan het team toe te voegen. Hoewel ik op verschillende posities kan voetballen hoop ik vooral veel als linksbuiten te kunnen spelen.”

Verder laat VVOG weten dat na dit seizoen toch afscheid wordt genomen van Younes el Ghamarti. Ondanks een eerder verlengd contract laat de club de aanvaller naar Flevo Boys in zijn woonplaats Emmeloord gaan.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |