Home Arnhem De Jong volgende aanwinst ONA’53

De Jong volgende aanwinst ONA’53

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ymar de Jong speelt volgend seizoen voor derdeklasser ONA’53. De 25-jarige inwoner van Arnhem voetbalt al zijn hele leven bij vierdeklasser Redichem en wordt bij de Wageningse zaterdagclub herenigd met oud-ploeggenoot Fabian Mösle. De linksbenige De Jong kan op de hele linkerkant uit de voeten.

De Jong is alweer de vijfde versterking voor het ambitieuze ONA”53, eerder werd al bekend dat  doelman Kostas Oroilidis (Kesteren), Robin Ligua (FC Lienden), Rafael Boer (VVA) en Niek van Ginkel (Lunteren) volgend seizoen bij de huidige nummer acht van de derde klasse A gaan spelen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |