App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ambitieuze verdediger kiest voor DUNO

Ambitieuze verdediger kiest voor DUNO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Cem Aydogan speelt volgend seizoen voor DUNO. De ambitieuze verdediger is bezig aan zijn derde seizoen bij derdeklasser Blauw Geel’55 en speelde in het verleden bij Bennekom en WAVV. De 23-jarige Aydogan is tweebenig en kan zowel als linksback als rechtsback spelen. De topfitte en ambitieuze inwoner van Ede kon uit meerdere clubs kiezen maar heeft het beste gevoel bij de eersteklasser uit Doorwerth.

Aydogan is na Isaac Quaye (Achilles’29), Giovanni Scharrenberg (Bennekom), Jarvin de Haan (Warnsveldse Boys), Javayro Wijman (ESA) en Jordy Kruissink (CHRC) de zesde nieuwkomer voor DUNO. Deze week werd bekend dat sterkhouder Clarence Hasselbaink nog een seizoen op Sportpark De Waaijenberg blijft. Eerder werd ook al overeenstemming bereikt met Job Froeling, Koen Cornelissen, Lars Hekkers, Ferron van Heerde, Chiel Willems, Mitchell Jansen, Kane Keizer, Sefa Yildirim en Jardell Kruidbos van de huidige selectie.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |