Home Arnhem Aanvoerder DTS Ede stopt ermee

Aanvoerder DTS Ede stopt ermee

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bram Holtman is bezig aan zijn laatste maanden als speler van DTS Ede. De 35-jarige aanvoerder van de eersteklasser uit Ede heeft deze week aan hoofdtrainer Arnold Brehler en de Technische commissie laten weten na dit seizoen te stoppen als actief voetballer. Holtman is bezig aan zijn zevende seizoen bij DTS Ede, de rechtsback speelde ruim 150 duels voor de blauwwitte formatie.

Op de Facebook-pagina van DTS Ede geeft Holtman een toelichting:
“Ik ben gelukkig nog fit genoeg, heb geen grote blessures mogen hebben, en het feit dat ik in juni vader ga worden voor de eerste keer heeft me doen besluiten om te stoppen op voor mij het juiste moment. Ik koester de zeven jaar die ik in Ede bij DTS heb mogen meemaken. Met sommige teamgenoten heb ik de volledige zeven seizoenen gevoetbald. En dat geldt ook voor de meeste stafleden. Ik kijk hier alleen maar met een goed gevoel op terug. Het was een voorrecht om zeven jaar aanvoerder te mogen zijn van DTS1. Ik wens mijn team en de club het allerbeste”.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl