App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Doetinchem per direct uit competitie

VV Doetinchem per direct uit competitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het bestuur van VV Doetinchem heeft het eerste elftal per direct uit de competitie gehaald meldt De Gelderlander. Aanleiding voor deze rigoureuze maatregel is dat de wedstrijd tussen VV Doetinchem en VDZ vanmiddag gestaakt werd na twee rode kaarten voor spelers van de derdeklasser uit Doetinchem. VV Doetinchem had in de derde klasse B tot dusverre dertien punten verzameld, waardoor het flinke consequenties heeft voor de stand. Eerder had de club uit Doetinchem al vijf punten in mindering gekregen.

Het bestuur van VV Doetinchem heeft volgens De Gelderlander onderstaande verklaring naar de KNVB verzonden:

‘Naar aanleiding van de gebeurtenissen tegen VDZ heeft het bestuur besloten om het eerste team met onmiddellijke ingang terug te trekken uit de competitie. De teamleden waren zowel door de teamleiding als het bestuur de afgelopen weken/maanden meermalen gewaarschuwd dat deze maatregel boven hun hoofd hing als de spelers zich niet naar behoren zouden gaan gedragen. Het team – de goede spelers niet te na gesproken – heeft zich uiterst hardleers getoond en daarmee zichzelf buitenspel gezet.’

‘Het bestuur aanvaardt de financiële consequenties van het terugtrekken van het team en biedt met name de scheidsrechter zijn excuses aan voor de gedragingen van het team c.q. het aantal teamleden dat zwaar over de schreef ging. Wij zullen vandaag nog pogingen ondernemen om die excuses persoonlijk aan de scheidsrechter over te brengen.’

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |