App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem SV Otterlo terug naar de derde klasse

SV Otterlo terug naar de derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Otterlo keert na een seizoen in de tweede klasse weer terug in de derde klasse. Door de 2-4 nederlaag van zaterdag tegen Valleivogels werd de onvermijdelijke degradatie naar de derde klasse definitief.

Na het fraaie kampioenschap van vorig seizoen bleek de westelijke tweede klasse C dit seizoen te sterk voor de ploeg van trainer Ronald Lieftink die het hele seizoen met personele problemen te maken heeft gehad. Met een 1-3 overwinning bij De Merino’s begon Otterlo nog ijzersterk aan het seizoen, maar de overwinning in Veenendaal bleek uiteindelijk de enige driepunter. De thuiswedstrijden tegen Delta Sport (1-1) en VRC (0-0) werden nog gelijk gespeeld, de overige achttien duels gingen verloren. Met de minste gescoorde goals en meeste tegentreffers degradeert Otterlo vijf wedstrijden voor het einde van de competitie naar de derde klasse, waar de ploeg onder leiding van de nieuwe trainer Jacco Meurs op zoek gaat naar nieuwe successen.

Tegen Valleivogels scoorden Alvin Broekhuizen en Kaj Schuppers de doelpunten voor Otterlo, bij het als tweede geklasseerde Valleivogels waren Alex van Eem, Rik Huyser, Rik Vermeij en Bob van Ruitenbeek trefzeker.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |