App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4D: Zeges voor GSV’38, SC Rijnland, SV Loo en SC Doesburg

4D: Zeges voor GSV’38, SC Rijnland, SV Loo en SC Doesburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roeolofs

Wekelijks valt de 4e klasse D op door opvallende uitslagen, zo ook deze zondag. Titelkandidaat Sportclub Groessen verloor in eigen huis met 1-5 van Sportclub Doesburg dat aan een sterke serie bezig is. Halverwege was het 0-3 in Groessen en Doesburg liep zelfs uit tot 0-5 voordat Lennard van Zuylen de eretreffer voor de ploeg van trainer Marco van Eekeren wist te scoren.

De topper tussen Angerlo Vooruit en GSV’38 werd door de bezoekers uit Giesbeek met 0-1 gewonnen door een late goal van Delano Cocu. GSV’38 kreeg al snel een strafschop die door Delano Cocu werd gemist. Angerlo moest het grootste deel van de tweede helft met tien man spelen nadat Ryan Baart vlak na rust zijn tweede gele kaart had gekregen. Niet veel later kreeg Daan Witjes van GSV’38 ook een rode kaart en leken beide ploegen de wedstrijd doelpuntloos te eindigen, de winnende treffer van Cocu in de blessuretijd houdt GSV’38 in de titelrace.

Een sterk SV Loo won in eigen huis knap met 5-2 van vv Montferland dat hard op weg lijkt naar de nacompetitie voor degradatie naar de vijfde klasse. Bij Loo scoorde Tom van Slobbe zijn tiende competitietreffer. Koploper SC Rijnland was in eigen huis na een spannende wedstrijd met 2-0 te sterk voor Kilder. Milan Klaassen bracht de club uit Tolkamer op voorsprong, de tweede goal van Quinten Stuurman viel pas in de absolute slotfase.

Stand 4D:
1. SC Rijnland 17.34
2. Angerlo Vooruit 16.28
3. GSV’38 15.27
4. Sportclub Groessen 16.26
5. Sprinkhanen 17.26
6. SC Doesburg 17.25
7. SV Kilder 16.24
8. SV Loo 17.20
9. ’t Peeske 16.19
10. vv Montferland 15.16
11. SV Loil 16.5

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |