App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sam Janssen vertrekt bij Juliana’31

Sam Janssen vertrekt bij Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sam Janssen vertrekt na een seizoen alweer bij Juliana’31. De 20-jarige middenvelder uit Mill verhuist in de zomer naar eersteklasser Volharding uit Vierlingbeek. Voor zijn periode bij de Vierde divisieclub uit Malden speelde Janssen twee seizoenen in de hoofdmacht van Achilles’29 en bij JVC Cuijk.

Op de website van Volharding licht Janssen zijn keuze toe: “Bij Volharding waren ze op zoek naar een type middenvelder zoals ik. Na een aantal gesprekken met de technische commissie en trainer Jan Pruijn en het zien van twee wedstrijden van het eerste team, wist ik het helemaal zeker: Volharding wordt mijn nieuwe uitdaging. Ik kijk uit naar het komende seizoen, maar ga de komende weken bij Juliana’31 mijn stinkende best doen. Ik hoop nog een aantal wedstrijden in het eerste te kunnen spelen.”

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |