Home Arnhem Ook leden CHRC akkoord met Renkumse fusie

Ook leden CHRC akkoord met Renkumse fusie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vrijdagavond hebben ook de leden van CHRC ingestemd met de plannen voor fusievereniging SCW’23. Twee weken geleden hadden de leden van Redichem en RWV op de ledenvergadering van hun club al een akkoord gegeven. De drie Renkumse clubs moeten per 1 juli 2023 onder de naam SCW’23 als een nieuwe vereniging op Sportpark Wilhelmina verder gaan.

Bij de eerste algemene ledenvergadering van CHRC waren er te weinig leden aanwezig voor een rechtsgeldige stemming. Daarom werd er vrijdagavond een tweede algemene ledenvergadering georganiseerd, waarbij een duidelijke meerderheid voor de fusie met RVW en Redichem koos.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |