Home Laatste Nieuws VV Krayenhoff- FC Kunde afgelast

VV Krayenhoff- FC Kunde afgelast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De competitiewedstrijd tussen VV Krayenhoff en NSVV FC Kunde die donderdagavond 13 april gespeeld zou worden is afgelast. Het veld op Sportpark De Schoonhorst was door de vele regenval onbespeelbaar geworden. De KNVB gaat op zoek naar een nieuwe datum voor de stadsderby.

VV Krayenhoff strijdt samen met SVO’68/VVLK om het kampioenschap van de vierde klasse E en heeft door de afgelaste wedstrijd na dit weekend twee wedstrijden minder gespeeld dan de concurrent. Dinsdagavond wordt de inhaalwedstrijd tussen Heumen en VV Krayenhoff gespeeld. SVO’68/VVLK speelt zondag in Ooij tegen vv Ewijk.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |