Home Arnhem Gaat Fortissimo dan eindelijk naar de derde klasse?

Gaat Fortissimo dan eindelijk naar de derde klasse?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Fortissimo kan zaterdag kampioen van de vierde klasse C worden. De ploeg van trainer Paul Bremer moet de thuiswedstrijd tegen het als tweede geklasseerde SDS’55 winnen om eindelijk naar de derde klasse te promoveren.

Na de derde plaats in het seizoen 18/19 en tweede plaatsen in de corona-seizoenen 19/20 en 20/21 eindigde Fortissimo vorig seizoen achter de ongenaakbare kampioen WAVV weer op de tweede plaats om de finale van de nacompetitie tegen Heerde te verliezen.

Met vijftien overwinningen in zeventien wedstrijden overlegt Fortissimo dit seizoen fantastische rapportcijfers. De club uit Ede speelde alleen thuis tegen Rood-Wit’58 (2-2) en uit tegen SDS’55 (1-1) gelijk en heeft de minst gepasseerde defensie van de competitie. Bovendien werden de twee toppers tegen Harskamp met 0-4 en 2-1 gewonnen. Met elf verschillende doelpuntenmakers en acht spelers met vier of meer goals is de breedte van de selectie een belangrijke succesfactor.

Zaterdag kan aan alle twijfel een eind gemaakt gemaakt worden door op Sportpark Hoekelumse Eng met SDS’55 af te rekenen en zo met nog twee wedstrijden op het programma al kampioen te worden. Normaal gesproken is een gelijkspel niet voldoende voor de titel, dan moet Fortissimo minimaal tot 22 april geduld hebben wanneer het zelf vrij is en Rood-Wit’58 en Harskamp elkaar treffen. Pas op 13 mei komt Fortissimo zelf weer in actie, op bezoek bij VV Barneveld. Het team van Paul Bremer zal alles op alles zetten om het kampioensfeest zaterdag al op het eigen sportpark te vieren.

Stand aan kop:
1. Fortissimo 17.47
2. SDS’55 17.38
3. Harskamp 16.37
4. Rood-Wit’58 16.37

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |