Home Arnhem Talentvolle doelman naar Eldenia

Talentvolle doelman naar Eldenia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Robin Ronk maakt na dit seizoen de overstap van CHRC naar Eldenia. De 21-jarige doelman uit Renkum gaat bij de derdeklasser uit Arnhem de concurrentiestrijd aan met de huidige eerste doelman Jeffrey Rutten.

Ronk debuteerde al op zijn zestiende in de hoofdmacht van CHRC om vervolgens over te stappen naar SML. In 2022 keerde de keeper terug op Sportpark Wilhelmina om dit seizoen de onbetwiste eerste doelman te worden van CHRC, de nummer tien van de vierde klasse C.

Vrijdagavond wordt bekend of de leden van CHRC akkoord gaan met de beoogde fusie met Redichem en RVW per 1 juli 2023 in de nieuwe fusieclub SCW’23.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |