App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe spits voor Valleivogels

Nieuwe spits voor Valleivogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mathijs van Dusschoten speelt volgend seizoen bij Valleivogels. De 24-jarige spits uit Voorthuizen is nu bezig aan zijn eerste jaar bij eersteklasser SVL, maar mede door blessures werd zijn seizoen in Langbroek geen doorslaand succes. Bij de tweedeklasser uit Scherpenzeel is Van Dusschoten de beoogde opvolger van clubtopscorer Rik Vermeij die komend seizoen bij vv Hierden speelt.

Van Dusschoten speelde voor zijn periode bij SVL bij VVOP en bij DVS’33. Op de website van Valleivogels geeft de spits een toelichting op zijn keuze: “Het goede gevoel tijdens de gesprekken met Valleivogels en de goede verhalen die ik om me heen hoorde over de club maakte de keuze voor mij niet zo moeilijk. Valleivogels is een erg mooie club en het is voor mij ook nog eens dichter bij huis.”

Eerder werd al bekend dat aanvallende middenvelder Friso Drewes volgend seizoen op Sportpark De Bree West speelt. Valleivogels is als de huidige nummer twee van de tweede klasse C in de race voor promotie naar de eerste klasse.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |