Home Laatste Nieuws Degradatie naar tweede klasse dichtbij voor SV Epe

Degradatie naar tweede klasse dichtbij voor SV Epe

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Epe kan zaterdag naar de tweede klasse degraderen. De club uit de Veluwe is de hekkensluiter in de eerste klasse E en heeft met nog zes wedstrijden op het programma een achterstand van zeventien punten op nacompetitieplek elf. De onvermijdelijke degradatie kan zaterdag alleen maar uitgesteld worden wanneer op het eigen Sportpark de Wachtelenberg gewonnen wordt van subtopper Go Ahead Kampen en DOS Kampen niet van laagvlieger VV Heerenveen wint of Achilles’12 een punt pakt tegen SVI.

Na de promotie uit de derde klasse in 2020, het kampioenschap van de tweede klasse in 2022 en de overstap naar de sterkere zaterdagcompetitie komt de degradatie van SV Epe natuurlijk niet onverwacht. Ondanks de magere score van zeven punten uit twintig wedstrijden heeft de ploeg van trainer Martijn de Haas zich dit seizoen kranig geweerd in de sterke eerste klasse E. SV Epe verloor maar tweemaal met meer dan drie punten verschil en verloor vijfmaal met minimaal verschil.

Onder leiding van de nieuwe trainer Marcel van Walderveen zal SV Epe volgend seizoen in de tweede klasse ongetwijfeld op zoek gaan naar nieuwe successen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |