Home Betaald VoetbalN.E.C. Overzicht marktwaarde NEC-selectie: Cillessen 3 miljoen waard, Tannane nog geen miljoen

Overzicht marktwaarde NEC-selectie: Cillessen 3 miljoen waard, Tannane nog geen miljoen

door Redactie
0 reacties Foto: Archief Mischa Keemink

Marktwaarde NEC-selectieMarktwaarde NEC – De NEC-selectie vertegenwoordigd momenteel een waarde van 21,68 miljoen euro. Jasper Cillessen is volgens de website transfermarkt.nl de duurste speler/keeper van NEC. Zijn transferwaarde wordt geschat op 3 miljoen euro.

Onder Cillissen staan drie spelers met een waarde van 2 miljoen euro. Dit zijn Landry Dimata, Philippe Sandler en Dirk Proper. Opvallend is verder de waarde van NEC-smaakmaker Oussama Tannane. Zijn waarde komt niet boven de miljoen uit. Tannane wordt ingeschat op 950.000.

Marktwaarde NEC

Bekijk de waarde van de volledige NEC-selectie op www.transfermarkt.nl

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |