Home Arnhem ONA’53 versterkt zich met aanvaller

ONA’53 versterkt zich met aanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Robin Ligua speelt komend seizoen bij de Wageningse derdeklasser ONA’53. De 23-jarige linksbenige vleugelaanvaller maakt de overstap van vierdeklasser FC Lienden, waar hij eerder dit seizoen vanwege een blessure moest afhaken. Ligua speelt in de zaal bij Jong ZVV Ede en voetbalde in het verleden onder meer bij GVVV en WAVV.

Eerder werd al bekend dat doelman Kostas Oroilidis (Kesteren), Rafael Boer (VVA) en Niek van Ginkel (Lunteren) volgend seizoen bij ONA’53 gaan spelen. ONA’53 is momenteel de nummer acht van de derde klasse A.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl