App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nijmeegse linksback ook weg bij OSS’20

Nijmeegse linksback ook weg bij OSS’20

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nijmegenaar Bram Eltink speelt volgend seizoen bij Blauw Geel/38. De 31-jarige linksback is bezig aan zijn vijfde en laatste seizoen bij competitiegenoot OSS’20 en is na Hidde van Dijk de tweede speler die in de zomer de overstap van Oss naar Veghel maakt.

Bram Eltink speelde in de jeugd van NEC en FC Den Bosch en voetbalde verder onder meer voor De Bataven, Bennekom en De Treffers. Op de website van zijn nieuwe club geeft Eltink aan blij te zijn met de overstap naar de nummer vier van de Derde divisie B: “Ik heb Blauw-Geel altijd al gezien als een mooie, nette en warme club dat speelt op een geweldig mooi sportpark. Daarnaast presteren ze dit seizoen uitstekend en zie ik het als een nieuwe uitdaging om daar volgend seizoen deel van uit te mogen maken.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |