Home Laatste Nieuws Mitchell Nguyen keert terug bij SV Orion

Mitchell Nguyen keert terug bij SV Orion

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mitchell Nguyen speelt volgend seizoen weer voor SV Orion. De 23-jarige linksback vertrok afgelopen zomer van SV Orion naar competitiegenoot Juliana’31 en keert na dit seizoen weer terug op sportpark Mariënbosch in Nijmegen.

De Vierde divisieclub uit Nijmegen heeft daarnaast met zestien spelers uit de huidige selectie overeenstemming bereikt voor nog een seizoen bij SV Orion: Stan Bruijsten, Natan van Valkenhoef, Tijn Jellema, Marco Loen, Sjoerd Freriks, Jeroen van de Wetering, Vince Alberts, Frenk Wouterse, Jevrin Nunez, Max Cornelisse, Alex Kwieman, Marvin Thomasia, Mick Alberts, Noud Jilesen, Sam Huisman en Sid Hermens. Daarnaast sluit Danny Disveld uit het onder 19 elftal volgend seizoen aan bij de selectie van trainer Jeroen van Haaren.

Drie spelers uit de huidige selectie van de nummer acht van de Vierde divisie B stoppen na dit seizoen bij SV Orion: Rene Willemse (HBV), Ischa Perquin en Naud Bernards.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl