App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bemmelse doelman Job Schuurman naar divisieclub

Bemmelse doelman Job Schuurman naar divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Job Schuurman keept volgend seizoen bij UDI’19. De doelman uit Bemmel combineert volgend seizoen zijn maatschappelijke carrière met het keepen bij de divisieclub uit Uden. Bij UDI’19 wordt Schuurman de opvolger van Ralph Vos. Momenteel staat UDI’19 op de voorlaatste positie in de Derde divisie.

De 23-jarige Job Schuurman werd door Vitesse bij Sportclub Bemmel gescout. De doelman keepte twaalf jaar in de jeugd van Vitesse en proefde daarna bij N.E.C., Go Ahead Eagles en zijn huidige club TOP Oss aan het betaald voetbal. Bij N.E.C. kwam Schuurman tot twee optredens in de Keuken Kampioen Divisie.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |