App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vanavond inhaalduel DVV-Pax

Vanavond inhaalduel DVV-Pax

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vanavond wordt in Duiven het restant van het competitieduel tussen DVV en Pax gespeeld. Het duel in de derde klasse B werd 5 maart bij een 0-0 tussenstand na ruim een kwartier spelen gestaakt door scheidsrechter Rutten wegens herhaaldelijke aanmerkingen op de leiding.

De KNVB besloot geen straffen uit te delen en de wedstrijd voor 11 april opnieuw op de agenda te zetten en met Dhr. Hofman een andere scheidsrechter aan te wijzen.

Voor de bezoekers uit Hengelo is de inhaalwedstrijd de laatste kans om directe degradatie te ontlopen, DVV staat op de zesde plaats aan de bovenkant van de middenmoot en lijkt bij een zege zeker van handhaving in de derde klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |