Home Achterhoek Spelers Silvolde vinden elders onderdak

Spelers Silvolde vinden elders onderdak

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zoals bekend is Sportclub Silvolde bezig aan de laatste maanden in de Vierde divisie en gaat het volgend seizoen met een combinatieteam met beoogd fusiepartner Terborg onderaan de voetbalpiramide op weg naar nieuwe successen.

Nadat al bekend was dat Wouter Ebbers, Gijs Hakvoort en Mats Hegman volgend seizoen bij derdeklasser VV Gendringen herenigd zouden worden met voormalig Silvolde-trainer Stéven Verheijen, heeft ook Dion Teloh volgens De Gelderlander gekozen voor de formatie uit Gendringen. Overigens is VV Gendringen als nummer twaalf van de derde klasse B in serieus degradatiegevaar.

Silvolde-spelers Mike Severs en Jorn Eijkelkamp gaven al eerder aan terug te keren naar derdeklasser VIOD en Jelmer Fokkink speelt volgend seizoen bij tweedeklasser VVG’25. Doelman Mathijs Stortelers zou volgend seizoen naar Silvolde vertrekken, maar de huidige keeper van FC Trias heeft nu voor AZSV gekozen.

Trainer Rob Haveman maakt na dit seizoen de overstap van Silvolde naar de sterke eersteklasser DZC’68 en assistent-trainer Jan Willem van Schooten is volgend seizoen werkzaam bij Vierde divisieclub Longa’30.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |