App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalN.E.C. N.E.C. vindt in Robey Sportswear nieuwe kledingleverancier

N.E.C. vindt in Robey Sportswear nieuwe kledingleverancier

door Redactie
0 reacties

Robey Sportswear is vanaf het seizoen 2023-2024 de nieuwe kledingleverancier en strategisch partner van N.E.C. De verbintenis met het Nederlandse kledingmerk loopt tot en met de zomer van 2027. Naast de eerste selectie spelen, vanaf komend seizoen, alle jeugdelftallen in de nieuwe Robey Sportswear-kledinglijn.

Met deze samenwerking zet N.E.C. een nieuwe stap richting het niveau van het linkerrijtje in de Eredivisie. Robey is voor meerdere Nederlandse (Eredivisie)clubs een betrouwbare kledingpartner, waardoor N.E.C. de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat.

Robin Faber, commercieel manager N.E.C., vertelt: “We zijn blij met Robey Sportswear als nieuwe kledingleverancier. Het Nederlandse kledingmerk heeft een rijke historie in het betaalde voetbal. Robey staat erom bekend kwalitatief hoogwaardige kledingproducten te leveren en is de ideale partner om gezamenlijk de merchandise te laten groeien door unieke wedstrijd- en trainingslijnen te ontwerpen. Om die reden zijn we zeer tevreden dat al onze elftallen de komende seizoenen in de tenues van Robey zullen spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat we een succesvolle samenwerking tegemoet gaan.”

Toine van den Berg, brand manager Robey Sportswear, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking: “We zijn trots om de nieuwe kledingleverancier van N.E.C. te zijn. De ambitie en kernwaarden van de club passen bij die van ons. Ook wij willen graag de verbinding zoeken met de stad en het hart van N.E.C. en haar supporters verwerken in de N.E.C.-collectie. Deze collectie zal dan ook volledig custom made zijn, zodat het DNA van de club hier volledig in terugkomt. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en kunnen niet wachten om de spelers het veld te zien betreden met de Robey-klaver op de schouder.”

Over Robey Sportswear

Robey Sportswear is Nederland’s snelst groeiende sportmerk. De voorbije jaren heeft het merk zich opgewerkt tot de absolute hofleverancier van het profvoetbal. Naast de clubs in de Eredivisie, Eredivisie Vrouwen en Keuken Kampioen Divisie, groeit de voetafdruk van Robey ook in de rest van de voetbalwereld. Dit volgens het Robey-recept van stijl, performance en een vleugje geluk door het gouden klavertje op elke schouder.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |