App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek FC Zutphen weer stap dichterbij kampioenschap

FC Zutphen weer stap dichterbij kampioenschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Zutphen heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Oeken met 0-1 gewonnen. Een kwartier voor tijd scoorde Zidane el Hadouchi de enige treffer van de wedstrijd.

Het duel op Sportpark De Overkant in Oeken werd op zaterdag 1 april halverwege gestaakt bij een 0-0 tussenstand omdat het veld door de vele regen onbespeelbaar was geworden. Dinsdagavond werd de tweede helft uitgespeeld.

FC Zutphen heeft met nog zes wedstrijden op het programma een voorsprong van zestien punten op Sportclub Brummen en SV Twello. Komende zaterdag kan FC Zutphen met een overwinning op hekkensluiter DVOV op het eigen Sportcomplex ’t Meijerink in Zutphen kampioen van de derde klasse E worden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |