App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVV in inhaalduel te sterk voor Pax

DVV in inhaalduel te sterk voor Pax

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

DVV heeft dinsdagavond in Duiven het restant van de competitiewedstrijd tegen Pax met 3-0 gewonnen. Het duel werd eerder na ruim een kwartier spelen bij een 0-0 tussenstand gestaakt.

In het tweede deel was de ploeg van trainer Ron Olyslager een maatje te groot voor de degradatiekandidaat uit Hengelo. Vlak voor rust scoorde Stijn Krechting uit een vrije trap de openingstreffer. In het tweede deel bepaalden Stan Hartjes en en Davy van den Dam de eindstand op 3-0.

Dankzij de derde achtereenvolgende overwinning is DVV als de nummer zes van de derde klasse B nagenoeg zeker van handhaving en lijkt het een kwestie van tijd voordat het als voorlaatste geklasseerde Pax degradeert naar de vierde klasse.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |