App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3D: Periodetitel voor sterk VV Beekbergen

3D: Periodetitel voor sterk VV Beekbergen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 0-3 overwinning op Turkse Kracht heeft VV Beekbergen op tweede paasdag de tweede periodetitel van de derde klasse B veroverd, een bijzonder knappe prestatie van de ploeg van trainer Danny van Engeland. VV Beekbergen is bovendien als de nummer vier van de competitie onderdeel van de kopgroep van zes clubs die in een spannend competitieslot zullen strijden om het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse.

In Deventer kwam de zege voor VV Beekbergen niet in gevaar. Tien minuten voor rust opende Timme de Ru de score, in de tweede helft bepaalde Cas Mulder met twee doelpunten de eindstand op 0-3. Beekbergen heeft in de tweede periode negentien punten veroverd en profiteert van het strafpunt van concurrent Robur et Velocitas.

Stand aan kop:
1. Groen Wit’62 20.36
2. Wijhe’92 20.35
3. Markelo 20.35
4. Beekbergen 20.35
5. Diepenveen 20.34
6. Robur et Velocitas 20.33
7. Colmschate’33 20.30

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |