App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem 4F: Orderbos en Loenermark maken geen fouten

4F: Orderbos en Loenermark maken geen fouten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Loenermark en sv Orderbos hebben op tweede paasdag hun inhaalwedstrijden relatief eenvoudig gewonnen. Door de overwinningen van de concurrenten wordt het kampioenschap van koploper SC Rheden in ieder geval met een week uitgesteld. Een overwinning van de Rhedense fusieclub op hekkensluiter TKA komende zondag is nog niet voldoende voor het kampioenschap. Op zondag 23 april noteren we met de topper tussen Loenermark en SC Rheden alvast een interessant affiche in de agenda.

De Sportpark Orderbos derby tussen hekkensluiter TKA en het als derde geklasseerde sv Orderbos eindigde na ene doelpuntenfestijn in een overduidelijke 2-7 eindstand. TKA kan zich net als EDS opmaken voor de nacompetitie om degradatie naar de vijfde klasse te voorkomen, In Ellecom verloor de formatie van trainer John Willems met 1-3 van het als tweede geklasseerde Loenermark.

Stand 4F (8-10 nacompetitie):
1. SC Rheden 14.37
2. Loenermark 15.31
3. sv Orderbos 14.27
4. Activia 16.24
5. SC Klarenbeek 15.21
6. Veluwezoom 14.20
7. Victoria Boys 14.19
8. WWNA 15.16
9. EDS 15.10
10. TKA 16.6

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |