Home Achterhoek 4D: Winst Kilder, gelijkspel Angerlo Vooruit

4D: Winst Kilder, gelijkspel Angerlo Vooruit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd om het kampioenschap van de vierde klasse D heeft Angerlo Vooruit twee dure punten verspeeld. Op tweede paasdag eindigde het inhaalduel tegen ’t Peeske in een 1-1 gelijkspel. De bezoekers uit Beek kwamen voor rust op voorsprong via de attente Wessel Terberg. De ploeg van trainer Herko Engelsman scoorde een kwartier voor tijd de gelijkmaker via Ryan Meijer, maar de gewenste tweede goal bleef uit op Sportpark Mariendaalseweg.

Dankzij een 2-3 zege op Sprinkhanen passeert SV Kilder de groenzwarte formatie uit Nieuw-Dijk op de ranglijst. Halverwege was het 1-1 op Sportpark De Meikamer. Direct na rust kwam Sprinkhanen via Daimy Fielt voor de tweede maal op voorsprong, maar binnen een kwartier was het mede dankzij een benutte strafschop 2-3 voor de bezoekers uit Kilder. Wouter Krus was tweemaal trefzeker voor het team van Marco Rou. In het laatste kwart moest Sprinkhanen na een rode kaart van Ted Milder met tien man verder, maar was het met een bal op de lat nog dichtbij de gelijkmaker.

Stand 4e klasse D:
1. SC Rijnland 16.31
2. Angerlo Vooruit 15.28
3. Sportclub Groessen 15.26
4. GSV’38 14.24
5. SV Kilder 15.24
6. Sprinkhanen 16.23
7. SC Doesburg 16.22
8. ’t Peeske 16.19
9. Loo 16.17
10. vv Montferland 14.16
11. sv Loil 15.5

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |