Home Achterhoek 4C: Makkelijke zege AD’69 op Basteom

4C: Makkelijke zege AD’69 op Basteom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AD’69 heeft op tweede paasdag het inhaalduel tegen Basteom probleemloos gewonnen. Mede dankzij een vliegende start werd het op Sportpark Zuid in Aalten uiteindelijk 5-1 voor de ploeg van trainer Sander Hoopman.

Jeroen Scholten en Tom Elferink waren tweemaal trefzeker voor de nummer vijf van de vierde klasse C. Normaal gesproken verdelen VV Reünie, VIOS B, Sportclub Lochem en Ulftse Boys de prijzen in deze competitie en eindigen AD’69 en GWVV op de vijfde en zesde plek.

Gezien de strenge degradatieregeling (nummers 8, 9 en 10 spelen nacompetitie, de nummer 11 en 12 degraderen naar de vijfde klasse) moet de fusieclub uit Steenderen de komende periode nog flink aan de bank. Basteom verloor de laatste zes competitiewedstrijden en staat nu op de achtste positie.

Stand onderin:
7. VV Erix 18.20
8. Basteom 18.19
9. Keijenburgse Boys 18.17
10. KSV Vragender 18.17
11. VV Etten 18.15
12. SC Meddo 18.10

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |