App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vincent Selhorst toch weg bij VV Terborg

Vincent Selhorst toch weg bij VV Terborg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ondanks een eerdere contractverlenging tot de zomer van 2024 vertrekt Vincent Selhorst aan het einde van het seizoen toch als trainer van VV Terborg meldt De Gelderlander. Vanwege de beoogde fusie met Silvolde in 2024 wordt volgend seizoen met een combinatieteam gestart en wordt er gekozen voor een nieuwe trainer voor de gecombineerde selectie. Selhorst is komend seizoen wel trainer van derdeklasser Pax.

Ondanks de knappe 0-2 overwinning van VV Terborg op het als vijfde geklasseerde Sportclub Deventer lijkt Terborg niet bij de eerste zes van de vierde klasse H te eindigen en dus te degraderen naar de vijfde klasse. Met nog vijf wedstrijden voor de boek heeft het als achtste geklasseerde Terborg een achterstand van zeven verliespunten op nummer zes FC RDC.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |