App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vijftien spelers blijven bij AGOVV

Vijftien spelers blijven bij AGOVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tweedeklasser AGOVV heeft voor volgend seizoen inmiddels zestien spelers vastgelegd. Van de huidige selectie blijven vijftien spelers de club uit Apeldoorn trouw: doelman Patrick Jansen, Luca Bouwmeester, Jesse Perdon, Armon Veeneman, Tim Poelarends, Marco Bosz, Ryo Ikegaya, Steven van Es, Huseyin Güveli, Joey Bosz, Lars Brummel, Jaap de Brouwer, Marcos Villadomiu, Marlo de Groot en Jesse Hartgers. El eerder werd bekend dat doelman Ralph Bultman van ZVV’56 de plek van de vertrekkende keeper Jordi Steenbergen (Oene) zal overnemen.

Bij de nummer zeven van tweede klasse I zijn Raymond Stegeman en Jeffrey van Amersfoort aan hun laatste maanden bezig. Het tweetal stopt met prestatievoetbal.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |